kloszyk,
Dodatkowe funkcje w wyświetlaczu O2 FL Classic / Mint
Zwiń
X
-
właśnie szukałem mego temaciku, i widze że zaginął Może zacznijmy od tego jak zdjąć poduche w O2 FL, jakie nr fabryczne mają manetki (ponoc pasują tez z golfa V - prosze o potwierdzenie/zaprzeczenie), czy są juz poprowadzone przewody do manetek (jak tak to w jakich wersjach) itp, itd. Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Ja przerabiam temat z tempomatem w "02 fl mint" i jedno wiem już napewno - potrzebny jest sterownik kierownicy o nr 1K0953549 CH. Ja kupiłem z golfa V z końcówką AQ i dałem w serwisie do zaprogramowania, zadzwonili za godzine i powiedzieli że mam zabierać auto bo mieli z nim tylko problem - nie umieli odzyskać danych z auta i elektryk ponoć włosy z głowy rwał żeby przywrócić je do stanu pierwotnego ponieważ sterownik który im przyniosłem obsługuje o wiele więcej funkcji niż moja wersja posiada czyli jednym słowem za dobrze bym się miał !! Ale jedno mi uświadomili że nie warto kombinować z zamiennikami ponieważ w razie awarii np. gdzieś za granicąj ak zobaczą na kompie inny numer niż dedykowany to mogą nie uznać naprawy gwarancyjnej. Jeżeli chcodzi o kiere to raczej nie ma z tym problemów bo gościu który mi obszywał skórą zrobił to w kilka sekund, niestety nie widziałem tego.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dadolekponieważ sterownik który im przyniosłem obsługuje o wiele więcej funkcji niż moja wersja posiada
Po prostu sterownik z końcówką AQ nie jest do Twojego auta i tyle - pasuje do O2 przed FL. A w Twojej O2 FL nie jest kompatybilny z pierścieniem ślizgowym
Można było spokojnie to stwierdzić zanim rozebrali Ci pół auta
Zamieszczone przez dadolekAle jedno mi uświadomili że nie warto kombinować z zamiennikami ponieważ w razie awarii np. gdzieś za granicąj ak zobaczą na kompie inny numer niż dedykowany to mogą nie uznać naprawy gwarancyjnej.
Po prostu chcieli się Ciebie pozbyć i sprawić żebyś im więcej d..y nie zawracał Wątpię, żeby było coś takiego jak spis wszystkich części z których zrobiony jest każdy pojedynczy samochód. Wtedy możliwość zamontowania wyposażenia dodatkowego dałoby się sprawdzić na telefon.
Komentarz
-
Komentarz